Ontspanning

Directe ontspanning en tijd voor jezelf!

VOLLE MAAN EXPERIENCE

Herken jij dit?

Ga jij vaak door en verlang jij naar een moment van rust?

En weet je eigenlijk diep van binnen dat als je doorgaat dat jij je jezelf (weer) voorbijloopt en je meer gestrest raakt en het er thuis niet gezelliger op wordt?

Verlang jij naar:
een moment van rust;
even tijd voor jezelf;
een leeg hoofd;
je even wanen in een paradijs;
ontspanning;
dingen loslaten die je bezighouden, maar je niet dienen;
inzicht of tips wat je zou kunnen doen;
uit je hoofd in je lijf en je hart en of
even lekker genieten?

Met deze volle maan experiënce of stiltewandeling ondersteun/begeleid ik jou om van een gestrest vol hoofd en lijf naar rust en ontspanning te gaan, waarin je even lekker weg kunt dromen en voor het moment weer opgeruimd of relaxed verder kunt.

Na deze volle maan experiënce  (of stilte wandeling NIEUW)

  • Ben je meer in het hier en nu & maak je je geen zorgen voor de dag van morgen.
  • Voel jij je lichamelijk ontspannen, zodat je je beter kunt genieten.
  • Zit je meer in je lijf, zodat je je krachtiger voelt.
  • Heb je meer rust in je hoofd, wat ervoor zorgt dat je de dingen beter van een afstand kunt bekijken.
  • En voel je je minder gestrest, zodat je rustiger kunt slapen.

Volle maan experience

In deze volle maan experience gaan we online met een groepje mooie vrouwen je lichaam in een ontspannen staat brengen. Je ontvangt een prachtige visualisatie waarmee je je even elders (in een paradijs) waant. Daarbij maak ik gebruik van een tool waarmee je los kunt laten wat je niet dient. Tevens maken we contact met je innerlijke wijsheid of gids die jou tips geeft om verder te kunnen, zodat je vrijer voelt. We gaan een intentie zetten (een haalbare stap die dat gevoel kan verankeren)  om weer even  ontspannen verder te kunnen.

Kosten:

Volle maan experience €10,- per keer.

Afname 10 rittenkaart:€ 7, 50 per keer. Voor een  sessie van ongeveer een uur a anderhalf uur via zoom.

De volle maan experience is een moment voor jezelf wat jou direct een gevoel van ontspanning, verlichting en of vrijheid geeft.

Liever ontspannen in de natuur?

Dan is wellicht de stilte wandeling (nieuw) iets voor jou. Dit kan 1 0p 1 of in groepsverband.

Testimonials

Je hebt een hele fijne stem

Dank je wel voor deze mooie maan meditatie.

Dank je wel Miranda, het was heel erg fijn… weer heel veel losgelaten.

Heb toch weer dingen los kunnen laten.

Whow wat een mooie visualisatie was het.
Weer meer los kunnen laten, door nog meer los te laten wordt het lichter, makkelijker.

Het was een bijzondere ervaring door de visualisatie. Het was fijn om jouw begeleiding te mogen ervaren. Het is meditatie op een ander level.

Trakteer jezelf

Wil JIJ je zelf trakteren en je verlangen naar ontspanning en vrijheid de ruimte geven. Dan zal deze volle maan experience of  een stiltewandeling je daarbij helpen.

Stuur mij een mail en geef je voorkeur aan dan neem ik contact met je op .

Stilte wandeling

Nieuw

Wil jij nog meer in je lijf zakken en genieten van de natuur, maar heb je een steuntje in de rug nodig om te gaan? Dan is deze stiltewandeling echt iets voor jou! Je brengt je lichaam in beweging op een tempo wat je iets uitdaagt, hierdoor kom je meer in het hier en nun. Dus uit het hoofd in je lijf en je hart. De natuur is een natuurlijke energiegever en ontstresser. Het geeft je een vrij gevoel. Wandelen door duin en strand of bos en strand.  Persoonlijke voorkeur is aan te geven. Je ontvang vooraf energie , inclusief  een mooie meditatie en ontstress oefening. Je zet je lijf lekker in beweging zodat je bloed meer gaat stromen. hierdoor komt er meer zuurstof tot je en gaat alles in je systeem beter werken. Je gaat meer ontspannen en komt op een andere manier tot rust. Je maakt tijdens het wandelen cortisol aan (het gelukshormoon) waardoor je je direct fijner gaat voelen en eventuele uitdagingen beter aankunt. Hoe mooi is dat!

 

Durf te dromen, leef in licht en liefde!
Voor jezelf kiezen moet je durven…..

“De natuur is een natuurlijke energiegever en ontstresser. Het geeft je een vrij gevoel.”

Kosten:

Stiltewandeling: 1 op 1  €45,- per keer. Ik stuur je vooraf energie, voel in en stem samen met je af wat voor oefening passend is voor jou om eventuele stress te ontladen.

Groepsverband:€ 10,- per keer. Bij deename van minimaal 3 personen. Ik stuur vooraf energie, voel in op de groep en maak een oefening welke passend is voor alle vrouwen om eventuele stress te ontladen.

De stilte wandeling is een ontspannen toch actief moment voor jezelf wat jou direct een gevoel van ontspanning, verlichting en vrijheid geeft.

TIJD VOOR ACTIE

Ben jij klaar met  alleen maar dromen over hoe jij je graag zou willen voelen en wil je nu actie nemen om dat gevoel te behalen? Neem dan contact met mij op. In een gratis verbindingsgesprek van 30 minuten zal ik met je mee voelen (vanuit mijn intuïtie) en afstemmen wat passend is en wat goed voelt voor JOU , zodat jij stappen kunt zetten richting dat gevoel waar jij naar verlangt.

MAIL MIJ