Energie Boost

Een directe oppeper voor energie, rust en balans!

Energie sessie

Herken jij dit?

Ben jij vaak moe en wordt het je soms allemaal te veel.

En reageer je dan op een manier die je niet zo fijn vind van je zelf.

Menselijk, maar wist je dat wanneer je niet goed voor je energie zorgt het op lange termijn stress en klachten kan veroorzaken. Het kan zelfs leiden tot ziekten of burn-out. Het is eigenlijk essentieel  om hier iets aan te doen. De online, afstand of live energie sessie (ook voor paarden) geeft direct meer energie, balans en rust. De korte reading die je daarbij krijgt geeft inzicht in je energetische blokkades. Je krijgt tips om daar mee om te gaan, zodat je in het moment weer lekker verder kunt.

Verlang jij naar:
een ontspannen gevoel in je lichaam;
meer rust voelen in je geest (je hoofd, je mind);
meer energie voelen als je opstaat;
het gevoel dat je meer in balans bent;
meer energie om de dag goed vol te houden en aan het einde van de dag niet zo gevloerd te zijn;
het gevoel dat je flexibel bent en alles goed kunt handelen als het even tegen zit?

Met deze energie sessie help ik jou bij het gevoel van vermoeidheid en uit balans zijn door je met zachte, liefdevolle en toch sterke levensenergie je een emotionele en lichamelijke energie boost te geven, zodat je energieker de dag door komt en dingen op je pad beter aankunt.

Na deze energiesessie

  • Voel jij je emotioneel rustiger en daardoor kun je beter presteren
  • Voel jij je lichamelijk meer ontspannen, dus energieker.
  • Voel jij je meer in balans.
  • Kun je de dag beter volhouden
  • Heb je meer energie over dan normaal, zodat je aan het einde van je dag nog wat extra’s of iets leuks kunt doen. Hoe fijn is dat!

Directe oppepper voor meer energie rust & balans. Met tips voor inzicht, inspiratie of motivatie, zodat je weer keuze hebt om vervolgstappen te zetten die goed voor jou zijn, waar jij je langdurig ontspannen en energiek van gaat voelen.

energie sessie

In deze energie sessie, gaan we je energetische systeem balanceren en opschonen, zodat je energiebanen weer (meer) in balans komen, doordat energetische blokkades worden opgeheven. Door een combinatie van reiki/magnetiseren en andere tools. Hiermee kom je van je vermoeid en uit balans voelen naar het gevoel van balans en energie, waardoor je gemakkelijker vanuit flow stappen kunt zetten. Je ontvangt een korte reading met tips.

Energie sessie is een oppepper voor jezelf, wat jou direct emotioneel en lichamelijk meer in balans brengt, zodat jij je energieker zult voelen.

Wil jij een oppepper, meer energie en je lichamelijk en emotioneel meer in balans voelen, zodat je in flow (i.p.v. fight) de dag doorkomt, dan kan een energie sessie je daarbij helpen.

Stuur mij een mail en geef je voorkeur aan, dan neem ik contact met je op.

Kosten:

Energie sessie:

Online via zoom, live in mijn praktijk aan huis of een afstand energie sessie van 45 minuten. Met een korte reading voor inzicht in je energetische blokkades en tips welke je kunt toepassen om ervoor te zorgen dat je energie meer in balans balans blijft. €69 euro voor 1 uur.

Testimonials

Lieve Miranda,

wat een heerlijke zachte energie geef jij,
ik voel me beter en daardoor kon ik ook weer energie doorgeven aan mijn dochter.

Ik vind jouw energie erg prettig.

Dank je wel!

Lieve Miranda,

ik wil je graag bedanken voor het mooie consult en healing. Je hebt een goed luisterend oor. Veel ervaring in reguliere en aternatieve werkwijzen. De healing heb ik drie dagen gevoeld, heerlijke ontspannen. Je bent echt een warm persoon.

Heel veel liefs en xxx TM

Walk and talk            coach sessie

Nieuw

Walk and talk coachsessie voor directe balans, energie en een positieve mindset.

Heb jij behoefte aan; een uitlaadklep een oplaadstation en een positieve mindset? Je negatieve head talk even loslaten en lichamelijk en geestelijk in beweging komen? Direct meer energie en vitaliteit ervaren? Ik voel in op jouw energie en behoeften, spiegel je blokkades van hetgeen je tegenhoud, stimuleer en motiveer je om wat je niet dient met oefeningen lichamelijk los te laten in en met behulp van de natuur. Na deze sessie ervaar je een positieve boost, zodat je vanuit energie en een gevoel van vitaliteit weer stappen kunt gaan zetten.

Kosten €47,- voor 1 tot 1,5 uur

Durf te dromen, leef in licht en liefde!
Liefde overwint alles…

“Ik voel in op jouw energie en behoeften, spiegel je blokkades en motiveer je dat wat je tegenhoudt los te laten”

TIJD VOOR ACTIE

Ben jij klaar met  alleen maar dromen over hoe jij je graag zou willen voelen en wil je nu actie nemen om dat gevoel te behalen? Neem dan contact met mij op. In een gratis verbindingsgesprek van 30 minuten zal ik met je mee voelen (vanuit mijn intuïtie) en afstemmen wat passend is en wat goed voelt voor JOU , zodat jij stappen kunt zetten richting dat gevoel waar jij naar verlangt.

MAIL MIJ