My inner jourey

See your inner self so you can shine your inner light!

Hallo mooie lieve jij,
ja jij!

Mijn naam is Miranda Melis

en ik help graag hardwerkende (gevoelige) vrouwen die een vorm van stress ervaren, vastlopen in hun verlangen en vermoeid raken terug naar hun ware zelf en leer hen te ontspannen, zodat ze in het hier en nu kunnen genieten. Ik geloof dat wanneer je bewust bent in het hier en nu je blokkades (gedachten, overtuigingen uit deze of vorige levens en aannames die je tegenhouden) kunt gaat zien en wanneer je deze opheft ga je je ware zelf weer zien, meer innerlijke vrijheid en speelsheid ervaren, waar je vervolgens weer energie van krijgt.

Mijn droom als kind was de wereld mooier maken, ver-LICHT-en. Eerst fantaseerde ik met mijn barbies, later om arts te worden of een ster, maar dat was niet voor mij weggelegd werd gezegd. Ik was niet slim, een dromer en te gevoelig. Waardoor ik verharde. Door negatieve ervaringen, aannames, onbewuste blokkades liet ik mijn dromen min of meer varen. Maar toch gaf ik niet op om iets te bereiken. Na jaren van persoonlijke ontwikkeling, cursussen (spirituele) opleidingen, trainingen, workshops en coaching trajecten ging ik altijd maar door en vergat vaak te genieten in het hier en nu. Ik was vaak bezig met verleden en de toekomst, “als ik nu eens dit dan…”

“Mijn droom als kind was de wereld mooier maken, ver-LICHT-en. “

Anderen pleasen

Ik bleef worstelen, anderen pleasen en proberen alles volgens de boekjes te doen. Het werkte niet. Ik bleef mezelf bekritiseren. Met mijn kinderen ging het lichamelijk en geestelijk niet goed. Allemaal spiegels, maar dat wist en zag ik niet, want ik leefde vooral vanuit mijn hoofd en was bezig met de toekomst en met alles wat moest gebeuren. Ik werd moe, raakte uitgeput en werd zelf ziek. Ik moest met spoed worden opgenomen in het ziekenhuis. De arts zei u moet NU voor u zelf gaan zorgen anders redt u het niet… 2016 dat werd mijn grote ommekeer!

Mijn gevoel van vrijheid

Ik vond mijn gevoel van vrijheid door mijn eigen pad te volgen, weer ECHT naar binnen te keren, te mediteren, visualiseren, diepe kernwonden helen. Leren luisteren naar mijn gevoel en intuïtie, meer te zijn in het hier en nu. Me in zachtheid te verbinden met mijn innerlijk kind en andere delen in mij vanuit mijn hogere zelf.  The good and the bad durven zien, in zachtheid en liefde. Mij weer te herinneren wie ik werkelijk ben. Een intuïtieve gevoelige toch krachtige vrouw die de wereld graag in het licht ziet. Door die blokkades te doorbreken heb weer leren spelen met alles wat in mij zit. Het uitproberen, dus het echt te gaan doen los van alle regeltjes, vaststaande methoden en wat anderen mensen adviseren.  Leren varen op mijn gevoel en daar verantwoording voor te nemen. Ik leer steeds beter op mijn intuïtie te varen ( MY INNER COMPASS). En dat is waar ik van aanga, waar mijn vuurtje van gaat branden. Wat een reis, met vallen en opstaan, want ja het leven is een reis en altijd in beweging. Maar weet het kan zo veel makkelijker dan we denken. Het is een kwestie van her-INNER-en dat alle wijsheid in je zit,  dat je een mooi wezen bent heel en compleet. Zo fijn en zo plezierig!

PS: En het meest bijzondere was dat toen beter ging met mij het ook beter ging met mijn kids , dus zij lifte (LICHTE) met mij mee (op). Twee vliegen in 1 klap….

Durf te dromen EN TE DOEN, leef in

licht en liefde!

Want als jij je zelf ver-LICHT verlicht je daarmee de ander. En dat is mijn verlangen/droom….

Durf te dromen en te doen, leef in licht en liefde!

Uit het diepste van mijn ziel gun ik je dat JOUW VUURTJE weer gaat branden, dat jij je ware zelf en vrijheid terug vind, je weer heerlijk kunt ontspannen, je speelsheid terugvind en omarmt!

Heal the world and make it a better place! Please start seeing your beautiful inner self!

With love, Miranda

TIJD VOOR ACTIE

Ben jij klaar met  alleen maar dromen over hoe jij je graag zou willen voelen en wil je nu actie nemen om dat gevoel te behalen? Neem dan contact met mij op. In een gratis verbindingsgesprek van 30 minuten zal ik met je mee voelen (vanuit mijn intuïtie) en afstemmen wat passend is en wat goed voelt voor JOU , zodat jij stappen kunt zetten richting dat gevoel waar jij naar verlangt.

MAIL MIJ