Klant ver-LICHT-ing

Lieve lieve Miranda,

Super bedankt voor de voor de fijne, liefdevolle en ook confronterende reading. Het was zo een eye opener met alles wat daaruit naar voren kwam. Zoveel herkenning, dat ik weet wie ik ben en dat ik dat liefdevol mag omarmen. Loslaten van alles wat ik niet hoef te zijn, loslaten van alles wat de maatschappij, mijn familie en school e.d. mij liet geloven hoe ik hoorde te zijn of hoe ik mij hoorde te gedragen. En ik WIST en ik WEET het, want alle WIJSHEID zit in mij! Een mooiere bevestiging had ik niet kunnen krijgen! En wauw Miranda , wat heb jij dat liefdevol en krachtig aan mij kunnen geven. Het was zo fijn om de reading te bespreken!! Dankjewel voor JOUW WIJSHEID, INTUITIE, KENNIS en LIEFDE. En dank je wel dat je elke keer als ik naar mijn hoofd ging daar meteen doorheen prikte, zo fijn!! Ik ga dit heerlijk op me in laten werken en ik ga hiermee aan de slag. En ik voel dat ik bij jou ga terugkomen. En we zien elkaar sowiezo!! Heel veel liefs Tamara

Human Design

En dan sinds dat gesprek is er van alles naar me toe gekomen in de vorm van samenwerkingen en opportuniteiten…heel mooi dat volgens gevoel toelaten met vertrouwen. Ik heb nu net de papieren over de reading nog een doorgenomen en haal er nu al veel meer uit dan de eerste keer, meer herkenningspunten en puzzelstukjes die op hun plek vallen. Enkele inzichten ook over hoe ik als kind uit mijn kern, mijn essentie ben gehaald en hoe ik daar onbewust steeds terug naar op zoek ben gegaan en ook bewust sinds mijn eerste zwangerschap. Vooral wil ik je bedanken voor JOUW ZIJN, want ik heb het je al bij de eerste ontmoeting gezegd dat jij een prachtige ziel bent met een supermooie energie.

Warme hartegroet, Dominique

 

TIJD VOOR ACTIE

Ben jij klaar met  alleen maar dromen over hoe jij je graag zou willen voelen en wil je nu actie nemen om dat gevoel te behalen? Neem dan contact met mij op. In een gratis verbindingsgesprek van 30 minuten zal ik met je mee voelen (vanuit mijn intuïtie) en afstemmen wat passend is en wat goed voelt voor JOU , zodat jij stappen kunt zetten richting dat gevoel waar jij naar verlangt.

MAIL MIJ